keskiviikko 12. elokuuta 2015

Kuusiviikkoiset pentuset

Viikot ovat vierineet eteenpäin niin hurjaa vauhtia, ettei blogiakaan ole ehtinyt päivittää. Myös kuvaaminen on ollut vaiheessa mutta nyt niitä lopultakin tulee: otokset kuusiviikkoisista!





FI*Hallametsän Amorphis -alustavasti varattu-



FI*Hallametsän Amaranthe -vapaa-





FI*Hallametsän Adele -jää kotiin-




FI*Hallametsän Apocalyptica -vapaa-





Pentujen luonteissa on alkanut olemaan jo eroja. Adele on ehdottomasti luonteikkain tapaus, varsinainen elohiiri ja riiviö. Amaranthe tykkää kiipeillä ja vauhtia löytyy! Amaranthe on kuitenkin siskoaan hieman rauhallisempi ja kiltimpi tapaus, hyvin suloinen luonne. Apocalyptica on pentueen tuumailija, usein se seuraa tapahtumia tovin ja rynnistää sitten osallistumaan. Se ei ole myöskään turhaan saanut lempinimeään Kilttipoika, se vaan ON niin kiltti! Amorphis on pentueen sylikissa: varsin usein se kesken touhujen tulee istumaan syliin. Sillä on aina ollut myös hauska tyyli viipottaa häntä pystyssä joka paikkaan. Amorphis nauttii rapsutuksista ja malttaa niitä vastaanottaa kärsivällisemmin verrattuna sisaruksiinsa.

Pentuarjessa riittää leikkimistä, ruokailua, vauhtia ja vielä kerran leikkimistä! Pennut ovat kasvaneet hienosti ja ovat oikein reippaita pikkukissan alkuja. Alkuhämmästelyn jälkeen on Kemppu tahtonut olla tiiviisti osallistumassa pentujen arkeen. Käytännössä tämä tarkoittaa pentujen touhujen seurailua lattialla pötköttäen. Siinä vaiheessa kun pennut alkavat hyppimään liikaa päälle ja roikkumaan hännässä, pomppaa Kemppu korkeammalle seurailemaan. Pennut eivät kunnioita isompaansa yhtään, ihan pokkana käyvät ryöstämässä lelutkin Kempulta ;) Armi-emo on ollut pentujensa päältä hyvin tarkkaavainen ja onkin huolehtinut pesueestaan esimerkillisen hienosti. Alussa se selvästi jännäsi Kempun läsnäoloa mutta kun vähän kerrassaan suoritti tätä totuttamista, huomasi Armikin ettei tässä ole mitään hätää. Sittemmin koko kissakööristä onkin tullut oikein hyvä porukka keskenänsä ja kaikki elelevät rentoja kissanpäiviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti